Jerked Pork Spizy

Tican Jerked Pork Spizy, serveret i burger/sandwich boller med aioli eller chilimayonnaise.

 Jerked Pork_lille.png

Til 2-4 personer:

Ingredienser:
En Tican Jerked Pork Spizy
Burger - eller sandwichboller
Aioli eller chilimayonnaise 

Tilberedning:
Steg kødet på grill i 90 min. ved indirekte varme eller i ovnen i 15 min. ved 200 ⁰C og derefter 1 time og 15 min. ved 150 ⁰C. Stegen skal opnå en kernetemperatur på 75 ⁰C og derefter hvile i 15 min. Kødet skal gennemsteges. 

Skær kødet i tynde strimler, så det minder om kebab i størrelsen.

Opvarm brødet, smør med aioli eller chilimayonnaise og fyld brødet med kødstrimlerne.

Server eventuelt Tican Jerked Pork Spizy burgeren med en frisk salat eller hjemmelavede pomfritter.