Tican Pulled Pork Chili

PULLED_PORK_BURGER_chili _lille

4 personer:

Ingredienser:

1 Tican Pulled Pork chili
4 burgerboller
Chili-sauce (købes færdigt)

Coleslaw:

½ lille hvidkålshoved
3-4 gulerødder
2 stængler blegselleri
100 gr. mayonnaise
200 gr. græsk yoghurt
1 spsk. dijon sennep
1 tsk. sukker
salt, peber
 

Fremgangsmåde:

Tag Pulled Pork ud fra emballagen og grill eller steg (ikke varmluft) den ved max. 110°C i 8-10 timer. Efter 8 timer kan man forsigtigt med en gaffel rykke lidt i stegen for at se hvor mørt kødet er, virker kødet stadig for fast, skal den have længere tid. Når kødet er så mørt at det kan trevles fra hinanden - brug to gafler til at løsne kødet, så er det klar til servering. 

Coleslaw:
Snit hvidkål og blegselleri fint. Riv gulerødder groft. Rør mayonnaise og græsk yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og sukker. Vend grøntsagerne i dressingen og det hele sættes på køl. Den må gerne stå og trække i 1-2 timer.

Server Tican Pulled Pork Chili i burgerbolle med chili-sauce og coleslaw.